Despre noi

Conceput de către APPA (Asociația Pentru Promovarea Asigurărilor, România), în parteneriat cu BNAA (Biroul Național al Asigurătorilor Auto, Moldova), www.totuldespreasigurari.md este o platformă dedicată protecției consumatorului de asigurări din Moldova, ceea ce poate susține și creșterea calității serviciilor oferite de către brokeri și companiile de asigurări. 

Informat corect cu privire la drepturile și obligațiile pe care le are, consumatorul de produse și servicii de asigurare poate, la rândul lui, să le ofere și celor din jur informații care pot crește semnificativ gradul de educație financiară. Și, atunci când o comunitate reușește să înțeleagă rolul pe care îl joacă o asigurare, conștientizează și că are un umăr pe care să se sprijine la greu. 

Călătoria în lumea asigurărilor este una amplă, iar noi îți oferim o busolă care să te ghideze în această aventură, la finalul căreia să devii mai responsabil, atât față de tine, cât și de cei din jur. Deși informațiile furnizate de către www.totuldespreasigurari.md sunt preluate din legislația în vigoare și din practica de zi cu zi, acestea nu înlocuiesc consultanța juridică de specialitate.

Share this post