SĂNĂTATE

Atunci când te confrunți cu o problemă de sănătate, analizele medicale, tratamentele și/sau spitalizarea presupun cheltuieli care pot destabiliza orice buget. Asigurarea privată de sănătate a apărut din nevoia oamenilor de a beneficia de un instrument financiar care să acopere aceste costuri.

Flexibilitatea unei polițe private de sănătate oferă multiple avantaje. Printre acestea: timpul economisit, o gestionare mai ușoară a cheltuielilor medicale, acces facil la mai multe clinici și spitale private sau de stat din orice regiune a țării, dar și posibilitatea de a selecta furnizorul de servicii medicale etc.

Nu în ultimul rând, asigurarea de sănătate este unul dintre cele mai importante beneficii extrasalariale ce pot fi oferite angajaților. Și, în condițiile în care angajații au posibilitatea de a prelua în asigurare chiar și membrii ai familiei (soț, soție, copii), e lesne de înțeles de ce această poliță poate juca rolul unui atu.

În situația actuală a pieței de muncă, se poate observa clar noua direcție pe care companiile o aplică atât în ceea ce privește retenția personalului competent, cât și creșterea productivității echipei. Un pachet de asigurare benevolă de sănătate reprezintă, în acest context, o soluție inteligentă și tot mai des aplicată.

Iar asta, întrucât devine un beneficiu pentru angajați și prezintă avantaje pentru compania angajatoare. Un pachet de asigurare de grup reduce considerabil costurile de personal ale companiei și, în același timp, oferă posibilitatea fidelizării și eficientizării echipei de angajați.

Share this post