VIAȚĂ

În ultimii ani, asigurările de viață au devenit tot mai populare, semn că, în sfârșit, oamenii au înțeles cât de important este să aibă grijă de ei și de familiile lor. Cum o asigurare de viață te ajută să protejezi sau să economisești, în funcție de dorințele și nevoile tale, o astfel de poliță reprezintă un pas important pe care îl faci pentru tine și pentru familia ta.

Optând pentru o asigurare de viață, polița va fi sprijinul familiei tale dacă îți pierzi viața sau dacă, în urma unui accident nefericit, rămâi cu o dizabilitate. Pe de altă parte, cu asigurarea de viață cu acumulare de capital, poți economisi sume de bani care, la un moment dat, te vor ajuta să îți împlinești un vis sau să depășești un obstacol.

Principalele riscuri acoperite de o asigurare de viață sunt decesul, supraviețuirea și diagnosticarea cu o boală gravă, însă o astfel de poliță poate acoperi și alte riscuri suplimentare, fiind ușor de personalizat, astfel încât să răspundă dorințelor și nevoilor tale. Așa, vei putea să protejezi ceea ce iubești cel mai mult: familia.

Mai mult, asigurarea de viață poate reprezenta și un bonus extrasalarial – o variantă excelentă atât pentru compania angajatoare, cât și pentru angajați. Un astfel de instrument financiar este extrem de util atât în a atrage cei mai talentați oameni din câmpul muncii, cât și pentru a-i păstra pe cei care au pus umărul la succesul companiei.

Share this post